
Killing
Priser på slakt och styck
Slakt av killing 400 kr/st
Slakt av get 440 kr/st
KRAV-tillägg 50 kr/st
Grovstyckning 150 kr
Vakumförpackning och märkning 100 kr
Färs 50 kr
Styckning Standard 280 kr/djur
Vakumförpackning och märkning 250 kr/djur
Färs 50 kr
- Stek m.ben
- Rostbiff
- Sadel
- Kotletter
- Skivad entrecote
- Lägg
- Bog m.ben
- Revben
- Delad hals
- Slaksida
- Hals och/eller slaksida kan bytas ut mot färs
Grillstyckning 330 kr/djur
Vakumförpackning och märkning 330 kr/djur
Färs 50 kr
- Stek i skivor
- Bog i skivor
- Kotletter
- Racks
- Revben
- Rostbiff
- Skivad entrecote
- Skivad hals
- Hals kan bytas ut mot färs
Benfritt 400 kr/djur
Vakumförpackning och märkning 250 kr/djur
Färs 50 kr
- Benfri stek
- Rostbiff
- Benfri bog
- Filè
- Ytterfilè
- Benfri Entrecote
- Färs på hals, revben och slaksida
Styckning till chark 380 kr/djur
Vakumförpackat i ca 5kg/påse 170 kr/djur
Styckning till färs 600 kr
ink vakumförpackat i ca 1 kg/påse
Övrigt
Ändring av ordinarie styckning 50 kr/djur
Delning av djur ½ låda 50 kr/djur
Återtag av organ 20 kr/påse
Saltning av skinn 100 kr/st
Saltning o transport till Donnia/Tranås 230 kr/st
Smutstillägg 50 kr/djur
Alspånsrökning 70 kr/kg
Moms tillkommer med 25%