KORV & RÖKNING


Vid frågor eller funderingar gällande våran korvtillverkning, rökning eller hamburgetillverkning, kontakta oss gärna !



RÖKERI

Rökning
Köttet kan levereras färskt eller fryst till oss. Vi har ej möjlighet att ta emot fisk eller skaldjur.
Köttet ska vid inlämnandet vara märkt med namn och telefonnummer, gärna på en träbricka (papperslappar lossnar lätt) fäst runt köttet.
Köttet sprutsaltas och röks med alspån. Det rökta köttet packas i plastpåse, kan vakuumförpackas mot extra ersättning. Det tar ca 14 dagar att få köttet klart efter inlämnandet.


Priser
Rökning av kött kostar 60:-/kg inlämnad vikt.

Minsta inlämningsvikt:

Under 2kg tillkommer en inlämningsavgift på: 200:-
Färdigrökt kött kan vakuumförpackas till en kostnad av 25:-/kg

Moms tillkommer!

KORV

Korvtillverkning
Köttet kan levereras färskt eller fryst till oss.

Minimum för inlämning av kött

till korv är 25kg.
Vid inlämnandet av köttet vill vi veta vilken sort/ sorter ni önskar, hur/ om det ska vaccum packas & isåfall kyl/frys märkas.

Vid inlämning bör vi veta ungefär när korven kommer vara klar men allt beror på hur mycket vi har att göra samt om det är många före innan just din korv tillverkas.


Priser
Priset för korvtillverkning är 60:-/kg

Färdiga korvarna kan vacumförpackas & kyl/ frys märkas till en kostnad av 25:-/kg

Moms tillkommer!

HAMBURGETILLVERKNING

Vi gör hamburgare dels till våran Köttbutik på slakteriet men också till kunder. 


PRIS:  30:-/kg

Vacuumpacketerat: 25:-/kg


Vid rökning Under 2kg tillkommer en avgift på 200:-